יום רביעי, 15 באוקטובר 2014

חוויה קולינרית בגיאורגיה - אוקטובר 2014

חזרנו היום, אייל ואני מטיול ג'יפים של 8 ימים בגיאורגיה.
חוויה מדהימה בפני עצמה: נופים קסומים, בתוליים ממש, אנשים מקסימים וחמי לב, קבוצה איכותית ובעיקר מדריך מדהים - שי בחרוזי מחברת MEDRAFT.
במסגרת הטיול הכרתי את האוכל הגיאורגי המיוחד. טעמנו: חצ'פורי במילוי גבינה, תרד, תפו"א, שעועית, חינקלי ועוד מאכלים שונים וטעימים.
מצאתי לנכון להכניס תמונות בלבד, ללא מתכונים שהרי להכין אותם אני לא יודעת... מה שכן - התנסתי בהכנת חינקלי - אותו כיסן מלא בבשר המתבשל במרק - מעדן!!!!



חינקלי מתבשל במרק
חצ'פורי

מרק שעועית עם לחם תירס

חינקלי 

חצ'פורי

תרד

לחם טעים

שולחן שפתחה משפחה מקומית עבורנו

לחם

חציל עם ממרח אגוזים ורימון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה